Златното ни момиче Невяна Владинова и годеникът й Веселин Манолов са официално разделени, при това от месеци. Той има друга от доста време насам - чаровна блондинка, непозната на обществеността, докато Невяна е още сама и не може да преодолее болката от разбитата любов.

Знаем, че двамата се сгодиха през 2020-та година, но гаджета станали по желание или по-скоро напън от страна на Невяна. Владинова преследвала дълго време Веселин и направила чудеса, за да го свали. Този факт бяха признавали и двамата в свои интервюта неведнъж.

Срещнали се в различни зали на "Герена", където тренирали поотделно. Тя художествена гимнастика, а той брейк. Още като го видяла, Невяна хлъцнала и бързо хлътнала по чаровника, докато той останал пасивен.

"Да бе, харесваше ми, но изобщо не съм бил влюбен. Как да кажа - симпатично момиче, знам коя е, но просто нямаше химия. Доста се постара, наистина, докато се сближим и ме впечатли. Бая си потича след мен", смееше се Веселин, но признаваше, че в един момент преценил, че тя ще бъде подходящо момиче за връзка.

Е, оказва се обаче за пореден път, че мъжът е този, който е добре да завоюва жената. "Мъжете са такива, бързо им омръзва. Дори и той да те е свалял, после може да си бие камшика, камо ли ти да си го гонила", коментират в мрежата.