Миската с болни амбиции и нула талант - Венцислава Тафкова принуди потребителите в нета да я молят и умоляват да спре да... говори! Защото с всеки изминал ден, това, което излиза от устата й, е все по-грандиозна глупост.

"Тафкова, осъзнай се и си затвори устата! Спри да доказваш, че си тъпа бе, момиче! Върти се там по баровете, където ти е мястото и гледай да завържеш някой богат, ама прост чичак! Че то ако е умен, нямаш шансове", коментират потребители в мрежата.

Причината е изявлението на Тафкова, че видиш ли, наистина щяла да става певица. Но, забележете - защото в модата вече била постигнала най-големия за България връх... Ти да видиш, ще си сипем!

Какъв връх бе, Венциславке, чудим се всички?! Това, че си била коронована за Мис България заради парите на тате ли?! Че такива като теб, с корона на миски, с лопата да ги ринеш. Една единствена ще се запомни обаче и това не си ти, а Жени Калканджиева (по обясними причини, които явно Тафчето не може да осмисли)...

"Сега пък и певица щяла, щото в модата успяла. Е, не! Тая е такава куха лейка, че равна няма. Ама техните имали заведения, в които се пеело. И това те прави талантлива ли, ма?! Невероятна си!", скъсват се да я бъзикат хората.