Хубава била, ама много хубава. Красота невиждана... Поне това показва поведението на бившата Мис България - Венцислава Тафкова, която не спира да се рекламира в нета със снимки на "хубостта си неземна". И да, някои вярваха на това, макар да са виждали нейни стари фотоси.

Оказа се обаче, че освен реалните интервенции по лицето си, тя не е тя в нета. Защо ли?! Ами, защото всичко е фалшиво, измислено, всичко е филтър и фотошоп. А доказателството е ей тази нейна последна снимчица, на която така се е оляла, че си е заличила лекинко и носа.

Тафкова, нали си много красива: Защо си "отряза" носа с фотошоп?! (ето как миската доказа, че няма лицето, което представя - СНИМКИ)

Нормалните жени знаят как да си "скрият леко дефектите" с помощта, която ни дават съвременните програми, но пак да са си те, да изглеждат естествено. Тафкова обаче така е прекалила, че ясно се вижда нарисуваната й уста, нарисуваните вежди и нос, който някак се губи. Така става, когато прекалиш с наслагването на филтри - някои части от лицето ти се размиват и дори могат да се заличат.

С тази си постъпка Венцито доказа, че сама не се харесва. Не и дотам, че да се пусне натурална. Защото дори тогава, когато уж е парадирала, че е без грим, пак личи як филтър. А ако ти самата не вярваш, че си хубава, как бе, джанъм, другите да ти повярват?!

Тафкова е напът да бие по фотошоп дори чалгарката Андреа, която досега държеше първенството.

Източник: Папарак.бг