Стефан Манов - Тачо пожертва любовта в името на парите и материалната си сигурност!

Не е лесно за никого, когато няма собствени доходи. Така е и при Тачо, който вместо да спести някой лев от "ВИП Брадър", бързо успя да профука парите по скъпа кола и много жени. Това обаче си има своята цена и тя не е само в буквалния смисъл.

Останал отново с празна банкова сметка, Стефан Манов се е принудил да остане и без любимата си жена. Да, това, разбира се, не е Жени Калканджиева, а друга. Възлюбена на Тачо през последния месец беше Гентиана Халити, но тази любов вече приключи. ПИК излезе с интересна информация, че брадърът е решил да напусне плеймейтката, за да се върне при законната си съпруга.

[caption id="attachment_337120" align="alignright" width="300"]Тачо все пак избра Жени Калканджиева Тачо все пак избра Жени Калканджиева[/caption]

"Да се каже, че Тачо не обича Жени, не е редно. Бракът им премина през изключително много неща, но накрая битовизмите го сринаха. И все пак е много трудно да загърбиш такава връзка. Мисля, че двамата няма да се разведат, просто няма да им даде сърце." - споделя близък до семейството.

Гентиана Халити обаче е останала бясна от причината, поради която Манов я е напуснал. Той искал да бъде с нея и даже я обичал, гласят слуховете, но страхът от обикновен живот, лишен от материални блага, се е оказал по-силен от всичко.

В момента Тачо умолявал Жени Калканджиева да се върне в общия им дом, научи Kliuki.bg. Той искал всичко да стане като преди, за да може отново да разполага със средствата на жена си. Засега тя го е лишила от това право, тъй като му е спряла достъпа до банковите си сметки. Тачо обаче бил готов да зареже всяка своя изгора и да бъде пак верен на Мис България 1995, само заради парите й. Да, така едва ли ще е щастлив, но за него явно по-важни са други неща.