В скоро време на Стефан Манов ще му се наложи да се нанесе да живее в Централен софийски затвор за 3,6 години и той вече се стяга за тежката си участ. Първото нещо, което трябва да направи, е да не изглежда секси за затворниците.

Ето защо Тачо от известно време е увеличил консумацията на бира и е започнал да яде много повече. В резултат е пуснал голямо шкембе и е станал почти двоен. Очевидци твърдят, че съпругът на Мис България 1995 е заприличал на 50-годишен чичко, въпреки че още е само на 37 г.

Според слуховете Тачо се надявал да влезе в затвора в лоша форма и така да не представлява интерес за мъжагите там, които отсега му се канят. Той не се харесва на повечето хора още от 2014 г., когато посегна на Зорница Линдарева във „ВИП Брадър“ и като цяло не изтрезня в Къщата.

Припомняме, че Манов е осъден с лишаване от свобода за 3 години и половина заради побоя, който извърши над своя съсед Георги Василев през 2020 г. След забележка за висока музика пияният Тачо избухнал и пребил Георги, който веднага подаде жалба в полицията.

Побойникът може да лежи дори повече в затвора, тъй като потърпевшият е подал нова жалба срещу него, в която моли съда за удължаване на присъдата му.

Източник: Уикенд