Тачо призна връзката си с красивата Дани Димитрова, а Жени Калканджиева остави в миналото!

Свърши се! Семейството на Жени Калканджиева и Стефан Манов - Тачо се разпадна окончателно, след като той призна връзката си с красивата участничка в конкурса "Мис България 2014" Дани Димитрова.

След годините, в които шестата по хубост в света и половинката й правиха кански усилия да спасят брака си и да запазят малкото останали искрици любов, всичко се разпадна с трясък. Виновни няма, просто двамата се оказаха твърде различни, за да живеят заедно до старини. Нещо повече - след многото си забежки, включително и шумния скандал със Зорница Линдарева, Тачо най-сетне се влюби - лудо, като тийнейджър, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_332921" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Тачо и Дани Димитрова - този път връзката им е наистина сериозна, а Жени Калканджиева е минало[/caption]

Връзката му с Дани Димитрова излезе толкова сериозна, че дори накара Стефан Манов да изостави все още законната си съпруга Жени Калканджиева навръх Нова година и да посрещне 2015-та заедно с любимата си Дани. И, разбира се, своя нов, но верен авер актьора Иво Аръков. Това разказаха пред Хотарена.нет свидетели на новогодишното тържество на Тачо, Дани и Иво Аръков в известен ресторант в Банско.

"Толкова красиви, толкова усмихнати и щастливи - никога не сме виждали Тачо такъв, докато беше заедно с Жени Калканджиева в Къщата на Вип Брадър. Очите на това момче просто сияеха. Той дори и не се опита да скрие отношенията си с Дани и да я престави само като приятелка например. Тачо открито призна връзката си с нея като постоянно я галеше, прегръщаше и целуваше пред всички гости в ресторанта. А Иво Аръков се скъса да ги снима", разказват посетители, посрещнали нова година в същия ресторант в Банско.

[caption id="attachment_332922" align="aligncenter" width="290"]Ето я прекрасната Дани Димитрова, която плени сърцето на Стефан Манов - Тачо Ето я прекрасната Дани Димитрова, която плени сърцето на Стефан Манов - Тачо[/caption]

След полунощ компанията продължила веселбата в известен тамошен нощен клуб, а на всички направило впечатление, че Тачо не пие така, както обикновено. Той останал трезвен почти през цялото време и явно Дани Димитрова му е била напълно достатъчна, за да не заложи на чашката.

[caption id="attachment_332923" align="aligncenter" width="300"]Семейството на Жени и Тачо беше дотук, двамата продължават по пътя си Семейството на Жени и Тачо беше дотук, двамата продължават по пътя си[/caption]

Единственият разочарован и смазан от обстоятелствата човек в случая е Жени Калканджиева, която посрещнала празника в адска самота. Красавицата, разбира се, била заобиколена от куп познати и приятели на тържеството, но докато всички останали се радвали на любимите си хора, тя се чувствала предадена и изоставена от съпруга си.