Камелия вече прехвърли 50-така и отдавна го играе разумна, честна, свястна жена. Както знаем, тя е и от малкото чалгарки, които са в сериозна връзка с един и същи мъж, при това от десетилетия. Да, говорим за Цветин, с когото неотдавна си осиновиха и бленуваното дълго време бебе.

Камелия работи и се развива, което е чудесно, но от миналото й изплуваха тайни, които тя упорито се опитва да крие. Тайни, свързани с милиони, влюбен в нея бизнесмен, неговия фалит и "изчезването" на Камито... Ами да, що й е да му седи за без пари?!

Свястна ли: Камелия докарва до просешка тояга милионера Петър Цветков от Берковица! (изцежда го и го зарязва - СНИМКИ)

Въпросният се казва Петър Цветков - Перо и е от Берковица. През 80-90-те години той работи в чужбина и успява да се върне у нас с пачки, които утроява в бизнес тук и става милионер. Запознава се обаче с Камелия, която по онова време пее в обикновена кръчма и лудва по нея. Като вижда парите му, на Камито очите й се уголемяват и, разбира се, му пристава.

Двамата са неразделни, а Перо пръска ли пръска пари по нея - дрешки, пътувания, глезотии. След това й удря страшно рамо в музикалната кариера, където й трябват 100 000 марки. Постепенно бизнесменът се ошушква и стига буквално до просешка тояга като са го виждали да проси пари назаем от познати на улицата.

В този момент, естествено, Камелия вече си е плюла на петите и го е зарязала, но съдбата му се усмихва. Перо се запознава с много по-възрастна (с 30 години) богата французойка и се жени за нея. И до днес той живее в Париж и се радва на охолен живот.

Източник: България днес, Crimesbg.com