Дарина Павлова или Мадам Мулти, както от време оно я наричат всички, винаги е била топ. Тя е изградила представа за себе си като за жена, която възраст няма и на която могат да завидят и девойки относно лице и тяло. Е, да, могат да й завидят, ама само на милионите, наследени от Илия Павлов, на друго не.

Защото, както всички адекватни хора знаят, парите могат да ти осигурят лукс, но не и вечна младост и красота. Справедливо е все пак някак... За своите прехвърлени 60 години Павлова изглежда добре - да, но съвършено - никак.

Появи се една нейна необработена снимка, на която ако не се вгледаш, няма да я познаеш. А и как иначе, след като сме свикнали да я виждаме в целия й блясък - с перфектна кожа и идеални пропорции на тялото - виж първото фото.

Реалната Дарина Павлова обаче е минимум двойна. Богатата вдовица е напълняла рязко през последната година, което вероятно се дължи на ЕГН-то. Знаем, че ако генът ти е предразположен към напълняване, нищо не може да се направи, освен да се измъчваш с гладни диети цял живот. Но пък каква наслада от живота ще ти носи това...

Виж, ако имаш генът на една Джейн Хонда например - яж, пей и се смей. На достолепните си 86 години тя все още не е мръднала и има тялото, мерките и килограмите на момиче. Дай Боже всеки му!

Източник: Crimesbg.com