Кейт Мидълтън хвърли истинска бомба с истината за принц Уилям!

Световните медии гръмнаха след новината, която буквално взриви Великобритания. Бомбата бе хвърлена от бременната херцогиня на Кеймбридж Кейт Мидълтън, която направи шокиращо признание за съпруга си принц Уилям. Броени дни, преди второто им дете да се появи на бял свят, скандалът, който избухна, бе нечуван.

Кейт Мидълтън съобщи ужасяващата за кралица Елизабет II вест, че е взела категоричното решение да се разведе с принц Уилям. Скандализирана, че внукът й ще повтори съдбата на баща си принц Чарлз, който прекрати брака си с принцеса Даяна, старата кралица почти анатемоса Кейт Мидълтън.

[caption id="attachment_338354" align="alignright" width="300"]Кейт Мидълтън Скандалът с Кейт Мидълтън и принц Уилям шокира света, макар и само за часове[/caption]

В случая с Кейт и Уилям обаче нещата са много по-сериозни отколкото тези при Чарлз и Даяна, тъй като херцогинята признала, че е влюбена в друг. И това е е кой да е, а самият по-малък брат на Уилям - принц Хари.

Кейт Мидълтън и принц Хари се сближили неимоверно много през времето, когато принц Уилям отсъствал от семейното ложе, заради традиционните си и неотложни ангажименти и визити по света. Бременната Кейт избягвала да пътува през последните месеци от бременността си и точно тогава двамата с Хари се открили взаимно.

Скандалът, избухнал в Кралството, разтърси британците, които вчера цял ден не спираха да коментират новината по улици, тротоари, в метрото и къде ли не, пишат световни таблоиди.

Какво било изумлението и новият шок обаче, когато в крайна сметка се оказало, че въпросният скандал е пълна измислица и няма нищо общо с реалността. Кейт Мидълтън и принц Уилям са заедно и по-щастливи от всякога, тръпнещи в очакване на второто си дете.

А драмата с любовта между Кейт и Хари било чиста проба първоаприлска шега, посветена на вчерашния ден на лъжата. Шега, която обаче успя да разтърси из основи Англия и света, макар и за броени часове.