Светлин Нейнски вече не е щастлив с Надежда и възнамерява да се разведе с нея. Причината е по-млада жена, но не коя да е, а известната актриса Яна Маринова.

Филмовият продуцент бил луд по своята по-млада колежка. Той го осъзнал по време на последния си проект, в който основна роля играе именно Маринова.

Екипът на сериала „С река на сърцето“ прекарал цяло лято във Видим заради снимките на проекта. Тогава Светлин се влюбил в Яна и осъзнал, че иска да бъде с нея.

Маринова има прекалено много голи сцени в сериала, които са необосновани. Говори се, че това е по изискване на продуцента, който искал да я вижда гола.

Нейнски често канел Яна в хотелската си стая през лятото. Не се знае какво двамата са правили вътре, но тя стояла там с часове.

62-годишният Светлин очевидно се е отдал изцяло на плътските си желания, защото решил, че повече не му трябва брак, а иска да бъде с Яна Маринова. Затова поискал развод от Надежда.

Продуцентът постъпил изключително унизително към бившия ни министър на външните работи. Той информирал Надето, че я напуска, в началото на август, когато тя отпразнува 60-годишния си юбилей. Вместо подарък, мъжът й сервирал молба за развод.

Светлин настоявал всичко да стане по взаимно съгласие, за да може разводът бързо да влезе в сила и да има възможност да бъде с Яна час по-скоро. Той бил готов да погребе 13-годишен брак заради едно увлечение.

Надеждите му обаче не са неоснователни. Яна Маринова си пада по по-възрастни мъже. Тя е на 44 г., а е омъжена за 56-годишния боксьор Тихомир Винчев. Нещата между тях не вървят от около година и не е изключено и тя да поиска развод.

Актрисата не е по най-моралните постъпки по отношение на любовта. Преди време тя напусна бащата на сина си заради настоящия си мъж. Така че от нея може да се очаква да отнеме чужд мъж, дори той да е на Надежда Нейнски.

Не може да не се забележи, че Надето се състари много през последните години, което е недопустимо за жена на богаташ. Щом искаш да си с мъж, който не си знае парите и около когото винаги има млади актриси, трябва да се поддържаш. В случая обаче някогашното протеже на Иван Костов не показва трезва преценка и хладен ум, колкото и спорно да е дали има такъв.

Очевидно обаче Светлин не си пада по умни жени, имайки предвид всички глупости, които написа Яна Маринова за войната в Украйна през последните месеци. Интелектът явно не е сред критериите на продуцента за жена, което говори и за неговия личен интелект.

Източник: Уикенд