Перфектните и влюбени (поне по снимките) съпрузи - Светлана Гущерова и Християн Гущеров не делят обща спалня. Това стана ясно преди броени дни като се разбра, че всеки от двамата си има отделни "покои" и се оттегля там веднага след брачната консумация - когато и колкото я има.

Идеята за личните покои обаче не е иззета от книгите за френските крале. Причината се оказа повече от прозаична и дори не е за вярване. Не, идеята не е била на Гущеров и не е вярно, че той е дебеличък и кльощавата Светлана ще му пречи да се разполага удобно в леглото. Не!

Истината е меко казано смешна, че и нелепа, а именно - блондинката, която от тунинг и операции вече мяза на надуваема кукла, се ужасявала от вида си сутрин. За да не изплаши и мъжа си, който чевръсто да хукне по чуждо, Гущерова го измолила да спи отделно.

"Светлана е ужас, що се касае до суетата. То вярно, че всяка жена е суетна, но при нея граничи с патология. Тя буквално не може да се гледа в огледалото сутрин. Смята, че е грозна, бозава, "умита", с торбички под очите и лош дъх. Затова и си навива часовника и започва да се оправя много, преди Християн да се събуди, че да я види отново "бляскава", издадоха близки до фамилията източници.

Колкото до вечерите, там проблем нямало, защото Светлето настоявала, че обича да го прави на тъмно.