Светлана Василева се сблъска с най-големия си кошмар

Плеймейтката Светлана Василева си навлече куп поразии след участието си в шоуто „Мис Пепеляшка”. Красивата блондинка е третата по ред красавица от хайлайфа, която смело се гмурка в живота на селската жена и мръсотията на провинциалната действителност. За разлика от предшественичките си обаче Мис България Александра Милтенова и моделката Катрин Вачева на нея не й се налага да чисти краварници и да мие вимето на говедата, за да ги дои, пише Пик.

Името на скандалната блондинка наскоро се забърка с това на Валери Божинов. Тя бе спрягана като една от любовниците, с които нападателя от италианския тим „Тернана” бе уловен след като се разчу, че вече няма да е семейство с Николета Лозанова. Шавливият футболист е пращал мръснишки есемеси и на други знойни моми от хайлафа, доста от които са откликнали на поканите му за горещи креватни свалки.

[caption id="attachment_339856" align="alignright" width="300"]Светлана Василева става "Мис Пепеляшка" Светлана Василева става "Мис Пепеляшка"[/caption]

Преди това популярната плеймейтка нашумя с връзка си с Георги Иванов-Гонзо.Та тази Мис Плеймейт е третата смела участничка, която ще замени луксозния си живот и ще влезе смело в обувките на фермерка от родните села. Сценаристите този път са благосклонни към апетитната моделка, защото ще я пратят в селска къща, където има само кокошарници.

Всеизвестна е фобията на лъскавото градско момиче, което адски се страхува от пернати. Светлана Василева винаги е признавала страха си от петли и кокошки, но сега ще й се наложи да влезе при тях. За първи път в живота си тунингованата мадама ще види какво е това кокошарник и как се хранят пилета и квачки.

Но именно тук ще се случат може би едни от най-големите сакатлъци в живота на блондинката. Защото плеймейтката ще има неблагоразумието да отиде при пернатите с марковите си чепици с високи токове за два бона и да ги съсипе. Светлана Василева ще се разплаче за попилените си чизми и ще видим още какво ще стори в следващия епизод на „Мис Пепеляшка”. А как ще се отрази на обикновеното селско момиче лукса и блясъка на нощния живот също ни предстои да гледаме по Нова телевизия.