Християн Гущеров фалира. Това става ясно от факта, че банката му взе къщата, чиято стойност е малко над 3 млн. лв.

В момента Християн и Светлана живеят с трите си деца под наем, което е голям удар за плаймейтката. Тя роди толкова деца на бизнесмена само за да си осигури охолен начин на живот, а сега отново се връща в тийнейджърските си години, когато беше бедна.

Според слуховете скандалите в дома на сем. Гущерови ставали все по-чести. Преди Светла не смееше нищо да каже на съпруга си от страх, че ще й спре кранчето. Вече обаче не й пукало, защото пари и без това нямало, затова започнала да се държи много твърдо с него.

Цялото семейство се изнесло от имението си в „Драгалевци“ само с дрехите на гърба си и скъпите бижута, които Християн е подарявал на Светлана през години. Те изкараха почти 3 години в луксозната къща.

Унижението да живее под наем накарало Светла да мисли за раздяла. Тя заплашила мъжа си, че ако до няколко месеца не й върне лукса, на който е свикнала, ще си намери друг, който да й го осигури.

Християн се намирал в безизходица, защото и баща му не можел да му помогне. Добромир Гущеров бил сключил няколко неизгодни сделки във Виена, заради които олекнал с няколко милиона. Затова гледал да спаси собствената си кожа и не можел да дава пари и на сина си.

Освен това Добромир издържа втората си съпруга, както и доведената си дъщеря и доведените си внуци.

Светлана се омъжи за Християн само заради парите и това беше ясно на всички. Тя нямаше да му обърне грам внимание, ако не беше тлъстата му банкова сметка. Затова сега, когато тя започна да се стопява, блондинката побесняла, че се е прецакала и започнала да мисли варианти да излезе от финансовата дупка, но без мъжа си.

Разбира се, ще е трудно да си намери нов спонсор, тъй като има 3 малки деца, а и вече не е първа младост, а на 35 г. Затова най-добрият вариант за нея е Християн да се вземе в ръце и да стане отново онзи богаташ, за когото се омъжи.

Източник: Уикенд