Хора от близкото обкръжение на Светлана Гущерова твърдят, че е в очакване на четвъртото си дете. Бившата плеймейтка не веднъж е твърдяла, че иска голямо семейство и чака удобен момент, за да го увеличи с още един член.

 

Едва тези дни обаче даде повод за коментар, че е напът да сбъдне тази си мечта. Разбира се едва ли някой се надява, че Светлана ще проговори в скоро време за евентуална бременност, предвид факта, че до последно криеше предишните си три.

 

Светлана Гущерова загатна за четвърто дете

По този начин тя засили предположенията, че отново е бременна. Слуховете са от първия ден на настоящия месец, когато се разчу за пищното парти за четвъртия рожден ден на дъщеря им.

По-късно се появиха и снимки от тържеството на Анелия-Добромира. Прави впечатление, че на всички снимки бившата плеймейтка позира, прикривайки корема си зад някого.

 

За никого не е тайна, че откакто Светлана и Християн Гущерови вдигнаха сватба през лятото на 2018 година, семейството им се разраства с ударни темпове. През февруари 2019 г. се роди дъщеря им Анелия-Добромира, носеща името на баба си и дядо си – бизнесменът и бивш депутат Добромир Гущеров. Името му носи и внук му Добромир, който се появи на бял свят през есента 2020 г.

 

През април 2022 г., проплака и брат му Кристиан-Валентин. Изглежда името е избрано така, че да бъдат уважени двама човека от семейството – Валентин се казва бащата на плеймейтката. Първото име пък е смесица от първата буква на баба му по майчина линия – Кунка и баща му – Християн.

 

Само времето ще покаже дали предполагаемата бременност на Светлана е истина. Всеизвестен факт е, че тя пази в тайна бременността и ражданията си до последно. Другото правило в семейството е децата да се пазят далеч от медии и социални мрежи. Поради тази причина Светлана винаги крие лицата им, когато показва техни снимки.

Източник: Уикенд