След като наскоро роди четвъртото отроче на милионерския наследник Христиан Гущеров, Светлана се пъне за втора сватба – църковен брак, с какъвто я превъзхожда предшественичката й Мария. Това обаче не може да се случи или поне не в скоро време, тъй като Христиан няма официален църковен развод с чалгарката.

 

Самата Светлана твърди, че причината, поради която все още нямат църковен брак с Христиан е, че се страхува се да влиза в църква. Уж милионерският наследник искал да я заведе пред олтара, понеже бил много вярващ, а тя се чувствала некомфортно в християнски храм, тъй като там редовно й се случвало нещо лошо.

 

„Той много държи на традициите, но все пак нямаме църковен брак. Аз не обичам да ходя в църква. Не че не обичам, просто, като отида, ми се случват много лоши неща. Последният път, като бях в църква, катастрофирах с кола. Казала съм, че в църква няма да вляза. Хриси все пак иска да ходи всяка неделя“, обясни Светлана преди време.

 

Светлана Гущерова врънка Хриси за църковен брак

Едва ли някой би се хванал на тази й опашата лъжа. Всеизвестен е фактът, че държи на всичко, което припознава като израз на духовност, включително на практики от рода на астрологични прогнози и подреждане на дома според фън шуй. В този ред на мисли едва ли би отказала да сключи църковен брак, ако това беше възможно.

 

Най-вероятно Христиан все още не е получил развод от църквата с предишната си половинка Мария, което означава, че е невъзможно да се ожени за Светлана. Връзката му с нея е официализирана пред държавата, но не и пред духовната институция.

 

Мара Отварачката и Христиан се врекоха във вечна вярност в катедралния храм „Св. Александър Невски”, където по принцип не се правят сватби.

Според слуховете Светлана се чувствала засегната, че при цели 4 деца, с които го е дарила, той все още не й е оказал честта да я заведе пред олтара на подобен храм. Явно църквата по неизвестни за широката общественост причини все още не му дава развод, тъй като не само Христиан, а и бившата му жена вече имат нов брак, който обаче е само пред държавата.

 

Вместо да се тормози и да прави драми вкъщи, Светлана действа по укрепването на връзката си с възможно най-много деца, след като няма как да го направи чрез клетва пред олтара. Преди дни тя събра приятелки за погачата на четвъртото бебе, което роди в рамките на петте си години брак – дъщеря й Валентина. Сред гостенките беше плеймейтката Моника Валериева, която според снимки в Инстаграм е подарила кристален биберон в розово, както и популярни в някои сексуални кръгове дами като Зорница Линдарева, Жасмина Стоичкова и Елена Станулова.

 

Събитието на Гущерова е било декорирано в розово, имало е сладкиши с името на детето и датата на тържеството, както и разкошна торта. Малко преди да роди, гордата многодетна майка се зарече, че четвъртото дете ще бъде последно за нея. Известно е, че е изкарала тежка бременност и най-вероятно това я е накарало да вземе подобно решение. На погачата обаче една от приятелките й се пошегува, че след година-две може да направи и пето тържество като това. Госпожата не отрече шанса за подобно развитие на обстоятелствата в семейството си.

Източник: Уикенд