Светлана Василева, Гущерова по съпруг,  е от тези жени, които не ги интересува нищо друго, освен охолният жияот. Посвещават цялото си съществуване в постигането на тази цел, но понеже ги мързи да работят, просто си намират мъж, който да им плаща всичко.

Жертвите, които Светлана е направила, за да бъде с Християн Гущеров и да продължава да е с него, са брутални. Плеймейтката е склонна към напълняване, неслучайно е била закръглена в училище. Затова от години гладува.

Г-жа Гущерова сама призна в социалните мрежи, че в 20 часа от денонощието не яде нищо. В останалите 4 консумира само риба и бяло месо.,

Светлана е убедена, че повече няма да може да си намери толкова богат мъж и затова не спира да ражда от него, както и да поддържа слаба фигура си. Според слуховете, макар че яде за трима, Християн държал жена му да е изящна на външен вид.

Младото семейство показва нагледно какво е мързел. И двамата родители не работят нищо, а са на издръжката на Добромир Гущеров, който няма как да остави внучетата си гладни.

Светла се е зарекла, че няма да изпусне Християн и затова гладува. Предвид теглото му обаче, лесно може да го изпусне, шегуват се недоброжелателите на семейството.

Източник: Crimesbg.com