Плеймейтката Светлана Гущерова се е обезобразила тотално, видя Kliuki.bg. В едно от последните си сторита блондинката се похвали с поредната разкрасителна процедура, на която се подлага – N-ta на брой доза ботокс в лицето и хиалуронови инжекции в устните.

Именно устните й вече изглеждат плашещо зле, заключиха нейни последователи. Половинката на Християн Гущеров е прекалила с филърите в горната джука и изглежда като обезобразена.

Макар че е едва на 34 години, Светлана вече неколкократно си е боцкала ботокс около очите, за да изглади бръчките. „Който е щастлив и винаги усмихнат, има нужда от ботокс около очите“, оправдава се Гущерова.

Явно все пак умората и грижите около трите й деца, които са с много малка възрастова разлика, си казва думата и плеймейтката доста се е състарила.

Последователите й обаче я съветват да смени пластичния си хирург и дерматолог, защото вместо да я разкрасява, ефектът е обратен. Особено що се отнася до носа й и устата. Тя изглежда не само неестествено, но и е напът да заприлича на Княгиня Калина – щерката на Симеон Сакскобургготски, която е азбучен пример за злополучни пластични операции.