Милионерската съпруга Светлана Василева, Гущерова по мъж, чака четвърто дете. Светла ражда всяка година, все едно е някаква кучка, но си има причина за това.

Истината е, че блондинката не си позволява лукса да не е бременна, защото се страхува от шамарите и ритниците на мъжа си. Когато Християн се напиел, ставал груб и заядлив заради скандалното минало на жена си. Изкарвал я лека и й налитал на бой.

Когато е бременна обаче, дебелото татково синче се въздържало да посяга на жена си. Гушеров-младши може да е всякакъв, но обичал децата и искал все повече и повече.

До момента двойката има три деца – едно момиче и две момчета. Сега е в очакване на четвърто.

Светлана е като истинска робиня на Християн. Все още се помни как в „Биг Брадър“ се страхуваше да погледне мъж, за да не би Гущеров да го изтълкува като свалка и да я спука от бой.

Бившата плеймейтка готви като луда на мъжа си и не му отказва никога секс, само и само да не я зареже. Тя е потъпкала изцяло себе си в името на лукса, който Християн й осигурява.

Жалко е, че има жени, които са склонни да търпят всичко – от изневери до побой, тъй като идват от мъж, който може да им купи всичко.

Християн Гущеров е от най-противните мъже. На външен вид прилича на нерез, а като личност е простоват и грубоват. На всичкото отгоре често се напива и става агресивен. Дори не работи, а разполага с парите на баща си, което значи, че е мързелив. Кухата му жена обаче търпи всичко.

Източник: Crimesbg.com, Уикенд