Светлана Гущерова издаде тайни за съпруга си Християн!

Светлана Гущерова повдигна завесите на семейния архив и извади ретро снимка на своя съпруг Християн. Оказа се, че като дете бизнесменът е имал големи абмиции, свързани с шоубизнеса и музиката. И се е изявявал във вокалната група "Бон Бон". [caption id="attachment_464193" align="aligncenter" width="197"]Светлана Гущерова Светлана Гущерова издаде мъжа си[/caption] В най-силните й години, детската формация редовно имаше изяви по националната телевизия, в която и Християн Гущеров е гастролирал като изпълнител. По онова време той посещавал и уроци по солфеж. В тийнейджърска възраст обаче Гущеров-младши обърнал гръб на музикалната си кариера, тъй като вниманието му вече било насочено от съвсем друга сфера и започнал да се подготвя да навлиза в бизнеса на баща си Добромир Гущеров.

Именно покрай него обаче Хриси бил навътре със случващото се и в телевизионния шоубизнес. За известен период от време бившият депутат от БСП бил продуцент на хитовото предаване "Клуб НЛО", което се излъчваше в периода 1996 - 2004 г.

Малцина знаят, че много от предаванията са били заснети в дневната на къщата на фамиля Гущерови в Бояна. Източник: hotnews.bg