Светлана Гущерова, която всяка година ражда по едно дете  се  похвали, че е родила четвъртото си бебе. Това се случи на 1 юни, когато празнуваме Деня на детето.

Богаташката съпруга само преди седмица сподели кадри от болничната стая където постъпила за поредното раждане.Като за първи път я видяхме с огромен бременен корем и загатна,  че скоро ще се появи нов член в семейството.

А вчера се случи поредното чудо, самата тя показа новороденото. Естествено лицето на мъничето е скрито с емотикон, но от синьото сърчице явно иска да намекне, че ще отглеждат с Християн още едно момченце.А щастливият татко също препостна в Инстаграм сторито на благоверната си половинка.

Светлана и Гущеров вдигнаха сватба преди пет години, а ето ги вече родители на четири деца. В годишната на дървената си сватба, която отбелязаха тази година вече са едно голямо и сплотено семейство.

Все още не става ясно името на малкото бонбонче, но гордата майка няма да пропусне да ни каже как са го кръстили. След като се престраши да ни го покаже на фото. На снимка позират и двете й по-големи деца Анелия-Добромира и Добромир, които са кръстени на дядо си по бащина линия.