Кали е в шок от неочакваното решение на Влади, провокирано от майка му!

Светът на Кали се срина, след като половинката й и баща на третото й дете - Влади й нанесе жесток удар. Това разкриха близки до певицата източници и поясниха, чия точно е вината за мъката на изпълнителката, а именно на нейната т-нар. свекърва. Която след дълги приказки и увещания, най-сетне убедила сина си Влади да не сключва брак с Кали.

Припомняме, че Кали и Влади се сгодиха още преди година, когато той й подари прекрасен пръстен, а певицата оповести публично, че щом годежът е в сила, то и сватбата няма да закъснее. Тя обаче не само закъсня, а очевидно никога няма да се състои. Не и след като най-важният човек в живота на Владимир - неговата майка, заяви, че е категорично против.

[caption id="attachment_336393" align="alignright" width="300"]Кали Кали цяла година мечтае за сватба, която в крайна сметка няма да се състои[/caption]

Родителката на Влади от известно време работи в Кувейт. Тя е образовен човек, педиатър и не харесвала певачката още от самото начало на връзката й със сина й. Жената нямало как да не приеме внука си, тъй като двамата я поставили пред свършен факт. Не искала обаче и да чуе, че Кали ще й става законна снаха.

"Майката на Влади е луда по малкия Александър, защото той е първото й внуче от сина й. Тя обаче успя да убеди Влади да продължи да съжителства с Кали единствено на семейни начала като използва за целта всички възможни женски и майчини хитрини. В крайна сметка Влади поддаде и преди седмица заяви на Кали, че няма да вдига сватба без присъствието на майка си. Точно това чакаше и самата тя", разказват близки до Влади авери.

Всъщност се получило така, че Кали на няколко пъти канила бъдещата си свекърва да си дойде в родината за празниците - я Коледа, я Великден, но педиатърката винаги си намирала оправдание, за да откаже. Най-честият повод да отсвири Кали бил като заяви, че не й се полага да вземе отпуск от работа.

По време на последния им разговор тя заявила, че в почивка няма да излиза до края на годината, което автоматично осуетило плановете на Кали за венчавка. "Как ли не се опита Кали да повлияе на Влади да се оженят, въпреки отсъствието на майка му, а после да вдигнат втора сватба заради нея. Той обаче остана непреклонен. Очевидно успяха да му насадят недоверие към Кали", коментират източниците.

Всъщност обаче, това недоверие е напълно заслужено, защото едва ли някой е забравил как Кали заляза бащата на второто си дете Антон Краус, като преди това пък месеци наред му изневеряваше с Влади. Откъде последният да е сигурен, че няма да повтори съдбата му?!