Медиите по цял свят буквално експлоадираха след новината за Шумахер!

Медиите по цял свят буквално експлоадираха и се надпреварват да тръбят извънредната новина за Михаел Шумахер, излязла от устата на не кой да е, а на Сабине Кем - личната мениджърка на пилота.

Сабине Кем накара милиони хора да си отдъхнат с облекчение и отново да повярват в чудесата. След като тя им съобщи, че има надежда за състоянието на Михаел Шумахер и дори за неговото възстановяване, пък макар и отчасти.

[caption id="attachment_311787" align="alignright" width="300"]Светът се моли - дано Сабине Кем се окаже права и Михаел Шумахер да се възстанови, дори и бавно Светът се моли - дано Сабине Кем се окаже права и Михаел Шумахер да се възстанови, дори и бавно[/caption]

Михаел Шумахер ще бъде изваден от принудителната кома, в която го държат вече месеци наред, заяви Сабине Кем. А след това ще стартира сериозна рехабилитационна програма, целяща неговото бавно, но обещаващо подобрение.

Сабине Кем категорично отрече информацията, че Михаел Шумахер ще бъде местен в частна болница в близост до дома си и обясни, че във въпросната клиника ще бъде настанен не той, а баща му Ролф Шумахер. Тъкмо за него съпругата на Шумахер строила и оборудвала тази сграда.

В клиника по неврохирургия пък ще бъде настанен самият Михаел Шумахер, защото състоянието му е много тежко, а щетите върху мозъка му са огромни, обясни мениджърката Сабине Кем.

Всички се надяват обаче, че след сериозна и продължителна работа на най-добрите специалисти в областта, Михаел Шумахер ще има шансове за подобрение и поне отчасти ще успее да се възстанови.

Мнението на мениджърката за Михаел Шумахер противоречи коренно на това на лекуващия му лекар, който миналата седмица не даде никакви надежди за подобрението на пилота. Феновете и, разбира се, семейството на Михаел Шумахер обаче, предпочитат да вярват на добрите, а не на лошите вести. Дано да е така!