Сензационната новина се разпространи с мълниеносна скорост!

След като милиони хора си изплакаха очите по загубата на любимия си актьор от "Бързи и яростни" Пол Уокър, който загина в адска катастрофа преди два дни, днес светът гръмна със сензационната и почти невероятна вест - той е жив?!

В чуждестранните медии се разпространява снимка, направена точно вчера, на която ясно се вижда как Пол Уокър /а не негов двойник/, дава автограф на почитател, седнал в автомобил.

Paul-Walker"Какво говорите, че е починал?! Това е лъжа. Пол е сниман вчера и си е напълно добре. Кончината му е част от снимките на "Бързи и яростни 7", а това е било част от рекламата на продукцията. Пол ще се покаже в края на филма. Той ще излезе точно от болницата, на фона на парчето "Six-Days" - това твърди американец, който си залага главата, че лично е видял Пол Уокър в Лос Анджелис.

Много от феновете на звездата, разбира се, приеха новината с огромна радост и дори не подлагат на съмнение това, което е най-голямата им мечта - техният любимец да е невредим.

pol_jiv

Други обаче остават скептични по отношение на сензацията, тъй като не вярват актьорът да е толкова коравосърдечен, че да причини подобна мъка на всички, които го обичат само, заради едната реклама.

Ние от сайта Клюки.бг също не се доверяваме на "чудото", припомняйки си колко пъти за живи бяха обявявани Елвис Пресли, Майкъл Джаксън, Мерилин Монро, Джон Ленън и редица други легенди.

Да, признаваме, че страшно ни се иска всички те да са сред нас, но реалността е друга. И е най-вероятно Пол също да е жив, но единствено в сърцата ни.