Свекърва скара участниците в „Черешката на тортата“

В кулинарното предаване ври и кипи, след като шеф Иван Манчев даде плакета на журналистката Биляна Гавазова.

В предаването по Нова телевизия взеха участие доста колоритни личности. Симпатиите на публиката бяха на страната на актьора Мартин Димитров от сериала „Братя“. Той се постара доста и шашна зрителите с кулинарните си умения. Любопитно бе присъствието на цветното момиче, художничката Константина Живова, както и на комедианта Иван Киров.

Феновете на кулинарното шоу не одобриха участието на жената на Крум Савов-Мая. Те я обвиниха, че в шоуто вкара доста тунинг и преструвки, като взе за помощничка надарена силиконка, която показа повече лигавщини пред камерите, отколкото умения в кухнята.

Но никой не очакваше Биляна Гавазова да получи мечтаната награда от иначе прецизния шеф Иван Манчев.

Журналистката, която се показа за първи път след раздялата с Би Ти Ви,сготви гювечета и елементарен десерт, но грабна приза.

„Не може с едни гювечета и несложно, трицветно кремче да спечелиш наградата. И все пак плакета трябва да отиде при свекърва й. Жената призна, че станала в ранни зори да прави питка и да майстори десерт с три цвята, ама заслугата била на Биляна. Не е честно!Шеф Иван Манчев да си признае колко е взел, за да я посочи за победител“, погнаха ги в нета.