Митко Рачков и Мария Игнатова май са орисани да са заедно

Двамата имаха почти осемгодишна връзка, след което се разделиха. Така и не стана ясна причината за това, въпреки че се шушукаше, че комика иска бебе, а Мария отказвала да става пак майка.

След това Димитър Рачков завъртя любов с Анита Димитрова, с която имаха над 25 годишна разлика. Двамата бяха заедно три години, а сега тя си взе  мъж милионер от Америка и чака бебе.

Наскоро бившата плеймейтка и настояща бизнес дама сподели, че Митко Рачков бил „голямата й любов“, но и от нея той не стана татко за втори път. Вероятно не тази е била причината за раздялата му с актрисата и водеща Мария Игнатова.

След като останаха сингъл,Рачков и Игнатова стоплиха отношенията си. Мария Игнатова е в развод със съпруга си Ивайло Цветков-Нойзи, когото натири след поредица от гафове и шофиране добре почерпен. Преди това блондинката често мъкнеше със себе си интелектуалеца, когото издържаше, а той заживя наготово, в нейната къща.

След грандиозният финал на шоуто за имитации „Като две капки“, което  Рачков водеше с Герасим Георгиев –Геро той обяви, че става водещ от есента на възродилото се шоу „Пееш или лъжеш“, като водещи трябва да са мъж и жена.

Геро официално ще води друго предаване. Според клюката продуцентът на Мария Игнатова я прави водеща на „Пееш или лъжеш“ и ги събира отново с Рачков. А след това какво следва, само времето ще покаже…

Източник: Хотнюз, Crimesbg.com