Емилия направила невероятен жест за своята колежка Мария!

Една от най-обсъжданите и чакани сватби предстои да се осъществи в края на месеца, когато фолк дивата Мария ще каже "да" на любимия си Християн Гущеров. Певицата е поканила доста от своите колежки, но една от тях я е трогнала с жест. Става въпрос за Емилия, която е отменила свое участие в нощен клуб, за да успее да присъства на голямото събитие. Това разкри самата Мария по Би Ти Ви днес, видя Kliuki.bg.

[caption id="attachment_333185" align="alignright" width="300" class=" "]Мария трогната от жеста на приятелката си и колежка Емилия Мария трогната от жеста на приятелката си и колежка Емилия[/caption]

Жестът на Емилия действително е голям, защото малко хора биха се отказали от около 4 хил. лв. хонорар в името на свой колега. Очевидно Еми и Мара Отварачката са добри приятелки. Те станаха близки доста отдавна. Двете започнаха кариерите си в "Пайнер" горе-долу по едно и също време и това ги сближи. Миналата година се заговори за конфликт между тях, но явно всичко е било за кратко.

"Емилия винаги е уважавала Мария. Двете често се виждат на кафе и си споделят различни неща. Опитаха да ги скарат, но не успяха. Все още са много близки и такива ще си останат." - коментира човек от "Пайнер".

Други известни изпълнители от музикалната компания, които са поканени на сватбата на Мария, са: Ивана, Славка Калчева, Люси Иларионов, Ани Хоанг. На тържеството ще присъстват също бившите кадри на "Пайнер" Елена Паришева и Камелия, както и дуетната половинка на Мария - Азис. Купонът ще бъде воден от Драгомир Драганов, а Васил Найденов ще бъде специален гост.

За разлика от първата си сватба, този път Мария е решила да направи нещо по-стилно, но с вкус. Събитието ще бъде в София. Певицата вече няма търпение да стане госпожа Гущерова. Това, което най-много обича в Християн, е доброто му отношение към малката Марая, призна самата тя.