Сватбата на Тачо и Жени Калканджиева не е спонтанно решение

Тачо избухна в Къщата на ВИП Брадър заради демоните, които го ръфат отвътре. Той не иска живота му е такъв, какъвто го живее в момента. А няма сили да се махне. Тези думи изрече поп фолк дивата Кали по повод негативните реакции на съквартирантите си от почти гаменското поведение на мъжа на Жени Кълканджиева в Къщата.

Малко известен факт е как точно бившата Мис България се е омъжила за десетина години по-младия от нея и с нищо не изпъкващ съпруг. Двамата се запознават, след като Тачо се е цанил като момче за всичко в модна агенция „Висаж”. Той е назначен за шофьор, за да изпълнява всички задачи на шефката си Жени Калканджиева заедно с други момчета. Шестата по хубост го забелязва заради поразителната му прилика с подземния бос Жоро Илиев, в когото тя била лудо влюбена.

[caption id="attachment_326784" align="alignright" width="300"]Сватбата на Жени и Тачо също е поръчкова Сватбата на Жени и Тачо също е поръчкова[/caption]

По-късно послушния Тачо влиза и под кожата на Красимир Маргин, единия от двамата братя. Публична тайна е, че той е бил сивия кардинал, който е дърпал конците на модната агенция. Привидно със създаването на моделки, агенцията се е занимавана и с още куп незаконни дела. Тачо е бил свръзката на своите шефове с крайните потребители, на които е доставял стоката. Той е бил послушник и на любовницата на Маргина, която по-късно става негова съпруга, пише в. „Шоу”.

След като братята Маргини са уличени в убийства по поръчка и се укриват от закона, Жени Калканджиева решава къщо да си спаси кожата. Тя се ориентира към Тачо, заради поразителната му прилика с Илиев и набързо спретва сватба, разбра Kluiki.bg.

Младокът е очарован, че жена от нейната класа му обръща внимание, без да подозира за робския живот, който го очаква. Макар и семейна, днес живота на Жени Калканджиева си е все същия – големи количества алкохол, купони до зори, вредни упойващи вещества.

И неистов апетит към богати и лоши момчета. С които Жени нон стоп изневерява на Тачо. И въпреки че му позволява и той от време-навреме да си взима въздух с чужди жени, неговия живот също не се променил на йота. Тачо си остава Тачо – момче за всичко, който не е излизал от сянката на висшестоящите.