Певицата даде първото си официално интервю пред Нова телевизия, след като получи пръстен от любимия си. Тя сподели, че се чувства обичана и призната за първи път от доста години насам. Припомняме, че и двамата с Любомир имат по един неуспешен брак зад гърба си, но щастието най-накрая ги сполетя.

 

Симпатичната брюнетка казва, че даването на пръстен на една жена е нещо много задължаващо. Това е отговорност към една жена до края на живота.

 

Сватба е! Вижте кога подписва Анелия

Анелия дълго време е очаквала приятната изненада. Споделя, че любовта им е истинска и двамата се движат в една посока. Това е вторият мъж в живота й, в когото се влюбва, след бащата на детето й Коко Динев. Не крие, че е имала и други връзки, но всички завършвали с крах.

 

Звездата на Пайнер обаче отрича тя да е причина за раздялата на Захаринов с майката на децата му. Двамата се запознават на събитие, организирано от неговата фирма. Тогава той вече не бил в отношения с жена си.

Макар и много да се обичат, двойката  била разделена за период от два месеца. Това време било необходимо да премислят и нещата да си дойдат на мястото.