Алисия не може да повярва на ушите си, но думите на Ники Михайлов са жестоки!

Идилията между Алисия и Ники Михайлов свърши. Или поне е на път да приключи и то съвсем скоро, защото никоя жена не е в състояние да отхвърли с лека ръка обидата, нанесена и от любимия мъж. Не и, когато тя е изречена пред цялата страна и засяга най-скъпото й - личната й чест и достойнство.

А Ники Михайлов направи точно това - срина самочувствието на Алисия с лека ръка като заяви нещо нечувано: "Ти изобщо не си толкова красива, за колкото се мислиш!". Да, думите на Ники Михайлов изразяват истината в прав текст. На шеговит въпрос - коя е най-красивата жена за него, без да се поколебае за миг дори, Ники Михайлов отвърна:

[caption id="attachment_317326" align="alignright" width="300"]Ники Михайлов Думите на Ники Михайлов са брутално жестоки![/caption]

"Лично съм я виждал - най-красивата жена за мен е Анджелина Джоли. Тя е наистина перфектна и съвършено създание. Ако изобщо има втора по хубост след нея, то това е само и единствено Джесика Алба. Никоя друга не може да се мери с тях по красота",п това бяха думите на Ники Михайлов, които се разпространиха из медийното пространство с по-голяма скорост и от тази на светлината.

Това обаче не е най-лошото. Лошото е, че неуместното му изказване стана причина за масови подигравки с Алисия, чиито врагове моментално я нападнаха с иронични подмятания, че любимият й Ники Михайлов й се е присмял в лицето.

"Ха-ха, Ники Михайлов й го призна сам. Хайде да я видим какво ще каже сега тази превзета певачка Алисия, която кой знае защо се мисли за хубава жена. Каква ти хубост - ако не е гримът и фотошопът хората ще се плашат от нея посред бял ден. Ама на - каза й го човекът. На кутрето на Анджелина Джоли и Джесика Алба не може да стъпи", започнаха саркастични коментари по форумите.

Безспорно най-доволна и с повод за личен празник ще бъде отново Николета Лозанова, която е в открита война с Алисия от години насам. След срама, който й причини Ники Михайлов обаче, Алисия би трябвало сериозно да преосмисли т.нар. му любов към нея и може би да се ориентира в друга посока - не толкова финансово стабилна, но поне истинска.