Слави Трифонов развя бялото знаме, екипът посрещна вестта като кошмар!

Свърши се! Слави Трифонов се предаде окончателно. Дългия изгуби битката в отчаяните си опити да възроди "Шоуто на Слави" с грандиозното турне, което планираше това лято. А екипът му посрещна новината като кошмар, тъй като рискът от пълен срив на шоуто, наистина е голям. Това разкриха източници от предаването пред столична медия.

Слави Трифонов още от началото на годината подготвял Ку-ку бенд и певците си за предстоящото турне в поне десет града на страната, за което ги карал да бачкат упорито и да записват нови парчета. Музикантите вече имали готови песни, колкото за един нов албум, но уви - всичко пропадна.

[caption id="attachment_314334" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов развя бялото знаме[/caption]

Причината е, че Слави Трифонов не може да събере необходимите му около 200 бона за турнето и макар че обиколил всички крупни фирми и трите мобилни оператори, навсякъде ударил на камък. Една от причините за неуспеха на Слави Трифонов била задълбочената финансова криза, а другата - тоталния срив на рейтинга на "Шоуто на Слави", който все още се крепи само благодарение на детето-чудо Крисия Тодорова.

"Слави Трифонов имаше големи надежди, защото от 2009-та година не е правил турне през лятото, а това даде отражението си върху рейтинга му. Накрая обаче се отчая и вдигна ръце. И ако за него това е проблем, то може да си представите какво е за музикантите от Ку-ку бенд, които не разполагат със средствата на Слави Трифонов и разчитат на приходи не само от шоуто, но и от турнетата. Екипът се срина от новината", разкриват източници от кухнята на предаването.

Очевидно и този август месец Слави Трифонов и колегите му ще си стоят у дома или ще почиват някъде със семействата си. А как ще си набавят някой лев отгоре, един Господ знае. Факт е, че докато рейтингът на "Шоуто на Слави" продължава да спада, едва ли ще се намери спонсор, който да се осмели да вложи средства в тази криза.

Само чудо би спасило турнето на Слави Трифонов и бенда, но колкото повече време минава, толкова повече те се отчайват и губят надежда, коментират запознати.