Няма и следа от предишното пищно деколте на певицатаPreslava

Феновете на Преслава са по-тъжни от всякога и дори сериозно обмислят дали да продължат да ходят на участията й. Това са последните коментари по форумите в нета, където любителите на чалгата изливат искрената си мъка по това, което се случи с идола им. Или по-точно това, което умря в нея, а именно красивият й бюст, съобщава Kliuki.net.

След зверските диети за отслабване, на които се подложи Преси в последните две години и повече, тя постепенно изгуби не само чара и красотата си, но и енергията, а към днешна дата и бюста. А именно той бе запазената й марка, с която превъзхождаше всичките си колежки, напомпани от пластичните хирурзи.

Снимката, която виждате по-долу, е от едно от последните участия на Преслава в нощен клуб. На нея нагледно личи, че не е останал и помен от красивото и пищно деколте, което спираше дъха на мъжете и предизвикваше луда завист у жените.

В момента Преслава прилича повече на ученичка от 7-8 клас, на която тепърва предстои да се развива. Тя е толкова плоска, че никой от почитателите й не вярва на очите си и се кръсти "Как е възможно това? Къде се дянаха прелестите й?".

Ако продължи да вехне със същата сила и скорост, то не е ясно какво ще ни остане да видим от Преслава в близко бъдеще, освен ходещи кокали, нос и изцъклени очи.

[caption id="attachment_300705" align="aligncenter" width="280"]Преслава сега Преслава сега[/caption]