Златка Димитрова не спира да плаче, чувства се предадена!

Приказката на Златка Димитрова и нейния "принц" Миро е на път да приключи със страшен трясък. Победителката в Биг Брадър ол Старс се чувства предадена и разбита от мъка, след като разбра за лъжата на любимия си. Лъжа, подклаждана вече повече от година.

Това разкриха близки до бургазлийката източници, свидетели на двойната игра на прехваления Миро. Докато Златка Димитрова се спукваше да тръби в ефир, че гаджето й категорично е зарязало законната си съпруга и дори сина си, заради нея, то истината е коренно различна.

miro-zlatkaОказа се, че Миро не само не е изоставил семейството си, но прекарва все повече време в компанията на жена си. Няколко вечери подред той е засичан да се прибира в дома си, където оставал в продължение на часове. Златка обаче научила къде ходи той едва преди два дни, разказват запознати.

Димитрова бе наясно с отказа на съпругата на Миро да му даде развод и сама призна, че жената на няколко пъти й е звъняла по телефона, за да я укори, че разваля семейството й.

Явно нещата вече са стигнали твърде далеч и Миро е трябвало да избира между Географията и истинското си семейство и най-вече детето си. Макар да е известна личност, що се касае до любовта Златка Димитрова с нищо не е по-различна от останалите жени, влезли в ролята на "другата".

И като знаем как обикновено приключват нещата за втората жена, едва ли някой би останал изненадан от развоя на нещата при Златка и Миро. Тепърва ще се разбере дали Злати ще постъпи разумно и ще се оттегли, или ще продължи да гони избраника си.