Николета Лозанова е в шок от отговора, който получи от ръководството на Нова тв!

Николета Лозанова май доста силно си повярва, че не само е телевизионна водеща, но и рейтингова при това. Оказва се обаче, че освен нея и вероятно съпруга й Валери Божинов, никой друг не е на това мнение. Поне не и що се отнася до ръководствата на двете водещи телевизии у нас - Нова телевизия и Би Ти Ви.

Тъкмо първата от тях - Нова телевизия, постави Николета Лозанова на мястото й с твърдия и ясен отговор, който даде на офертата й да се цани за нейно лице от есента. Припомняме, че предаването на Николета Лозанова, а и самата тя излитат от ТВ7, а и не само това - бившата вече медия на Николета Лозанова "забрави" да й плати цели 150 000 лева хонорар.

[caption id="attachment_319841" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова Николета Лозанова буквално си получи шута в... от Нова телевизия[/caption]

Няма смисъл да казваме, че Николета Лозанова е бясна от този факт, но към момента поне не може да направи нищо. Затова тя се развихрила и пуснала всичките си връзки, та барем се докопа до местенце в Би Ти Ви или Нова телевизия.

Отново ще споменем как преди малко повече от седмица, всички в Нова телевизия и най-вече Венета Райкова прихнаха в дружен смях заради предположението, че Николета Лозанова щяла да седне на стола на водещата в "Горещо". Очевидно е, че такова нещо няма да се случи. И не само това - Николета Лозанова няма и да припари до Нова телевизия, разкриха служители на медията.

Преди броени дни в Нова телевизия едва не изпаднали в шок и ужас като научили, че Николета Лозанова си предлага услугите срещу рекордния си хонорар от 150 000 лева. Първоначално от ръководството на телевизията се чудели това сериозно предложение ли е, или е зле скалъпена шега. После обаче изригнали.

"Шефовете останаха втрещени. Категорично отсякоха, че това не е сериозно и че Николета Лозанова първо трябва да се учи като стажантка в Нова тв, отколкото да напира за водеща. Тоест не да иска колосални суми от медията, а по-скоро сама да плаща, за да се обучава в нея", разкриха служители от Нова телевизия, които така и не се насилиха дори да скрият широките си и доста подигравателни усмивки към претенциите на госпожа Божинова.