Състоянието на Николета Лозанова достигна дотам, че да прогони напълно Ники Михайлов от живота й. Бившата плеймейтка страда от фригидност и това е причината да не може да задоволи мъжете до себе си.

Фригидност е състояние, при което либидото на жената пада толкова много, че тя почва не само да няма желание за секс, но и да се отвращава от него. Ето защо Ники и Николета не били правили секс отдавна.

С такъв тип жена е невъзможно да се прави нещо. Фригидността притеснява мъжа, жената не може да го предразположи и в крайна сметка често се случва той да не успее да го вдигне.

Ники не успявал многократно да „изправи самолета си” и накрая му писнало и си намерил ново гадже. Това е младата хостеса Илияна.

Първоначално двамата се криели от Николета, ходели по хотели и го раздавали само като любовници. След като се убедил, че не може да прави секс с бившата на Валери Божинов, Ники направо я напуснал и заминал с Илияна на почивка.

Хостесата задоволявала всички сексуални нужди и фантазии на вратаря на „Левски”. Пред нея изправял най-твърдия си „самолет”, защото тя не му отказвала нищо. Лазела в краката му, мяукала, давала му да я шляпа по дупето и на други неща, Ники бил на седмото небе след секс с Илияна.

В началото на връзката си Николай и Николета правели все пак някакъв секс, но тъй като тя не била възбудена, този секс бил отвратителен. Това започнало да отблъсква Михайлов и така днес той изобщо не можел да се възбуди от Мис Плеймейт 2006.

Източник: Crimesbg.com