Тончо Токмакчиев не видя друг изход от ситуацията, освен да се раздели с любимата си Ани Михайлова!

Животът на любимия български актьор Тончо Токмакчиев се превърна в ад. Откакто той реши да сложи картите на масата и да признае на съпругата си Нели, че в сърцето му има друга жена и това е колежката му Ани Михайлова, играта загрубя. Това разкриха източници, близки до семейството на Тончо Токмакчиев.

Притеснени за съдбата на актьора, те разказаха, че разводът между Тончо Токмакчиев и куклената актриса Нели се превръща в истински кошмар, който може да завърши фатално за прелюбодееца. И буквално да го остави на улицата.

[caption id="attachment_333326" align="alignright" width="300"]Тончо Токмакчиев Тончо Токмакчиев трябва да се раздели с Ани Михайлова или да изгуби всичко[/caption]

Бясна от факта, че става за посмешище пред всички като натирената и измамена съпруга, Нели Токмакчиева взела спешни мерки и подала иск в съда с претенция той да й предостави фамилното жилище и поне половината от общата им фирма с Тончо за розово масло, споделят източниците.

Според адвокати, Нели няма да има никакви проблеми с претенциите си, тъй като фирмата за розово масло се води на името на двамата съпрузи, но с клиентите и основната дейност винаги се е занимавала само жената на Тончо Токмакчиев. Същото се отнася и за големия им апартамент. "В него Нели цял живот е отглеждала дъщеря им Таня, докато Тончо почти не се е задържал вкъщи. Съдът като нищо ще й го препише, още повече като вземе под внимание колко години е била мамена и лъгана от съпруга си", коментират запознати.

Всичко това накарало Тончо Токмакчиев да изпадне в нервна криза и трескаво да мисли какво да стори, за да избегне тоталния си финансов срив при развода. А единственият възможен ход бил да се раздели с жената, заради която съпругата му Нели се е озлобила до краен предел.

"Тончо и Ани Михайлова и без друго започнаха да се карат все по-често, след като се разбра какво е замислила жена му и какви претенции има. Сякаш се обвиняват един друг, което е унищожително за всяка любов. В крайна сметка Тончо претегли везните и осъзна, че трябва да избира между всичко, което е изградил в живота си, включително и обичта на дъщеря си, и връзката си с любовницата. Сами се сещате, че в случая Ани Михайлова е в неизгодната позиция. Язък за скандалите, които преживяха заедно, ако се разделят", коментират близки приятели на Тончо Токмакчиев от театъра.