Мария си намери майстора в лицето на татенцето - олигарха Добромир Гущеров!

Хитрата сврака с двата... са казали хората и са напълно прави. В случая максимата важи с пълната си сила за Мария Гущерова, която не се порадва дълго на брачния живот и законното си вече богатство, придобито след "оковаването" в семейни вериги на Християн Гущеров.

Защото ако добродушният и пълничък "Мечо" е готов на всичко, само и само да угоди на благоверната си, то изцепките на Мария не минават пред баш господаря на клана - олигарха Добромир Гущеров. Това разкриха близки до миньончето на "Пайнер", което май само си изкопа гроба и вече е в немилост пред свекъра си.

[caption id="attachment_340409" align="alignright" width="300"]Мария Мария се оля жестоко, но този път това може да й струва наистина скъпо[/caption]

Причина за скандала и краха между Мария и Добромир Гущеров стана командировката на сина му Християн, който остави възлюбената си, за да замине по работа в чужбина. И, разбира се, непредпазливата Мария моментално "скъса синджира".

"След като Хриси замина, Мария направо се оля. То не бяха разчепатени снимки, то не бяха нощни препускания по дискотеки до малките часове на деня, то не беше чудо. Но върхът на всичко дойде, когато свекърът й научи за "малката" й забежка с новия инструктор по фитнес. Двамката с Мария бързо се харесаха, а тя използва момента, за да полудува. Това обаче ще й струва доста скъпо", разкриха източниците.

След като Добромир Гущеров, който се радва на "очи и уши" навсякъде, разбрал за флиртовете на Мара и Тодор (това е името на младока инструктор), той откачил. И изобщо не чакал да се върне сина му, за да дръпне бесен скандал на певицата и да й покаже кой командва парада в крайна сметка.

"Ако Християн Гущеров е блага душица, то баща му определено е с доста твърда уста и режещ език. Той буквално насмете Мария и й постави категоричен ултиматум - или завинаги спира с фръцкането си и свалките и става нормална съпруга, или си събира партакешите и забравя не само за брака си, но и за парите", разказват близки до поставената на място Мария Гущерова.

Какво ще се случи занапред и дали татенцето Гущеров ще сведе до знанието на Християн "игричката" на съпругата му, със сигурност скоро ще узнаем.