Християн Гущеров вече отказва да го играе глупак пред Мария!

Ситнежът на чалгата Мария си получи заслуженото за изневярата си към Християн Гущеров, който години наред се скъсваше да й угажда и да изпълнява капризите й като Божи заповеди. Всичко това обаче свърши, защото Гущеров отказва да бъде повече глупак в очите на Мария, а и цялата страна.

Решението на милионерския наследник и бизнесмен бе взето след като Мария го направи за смях пред всички и се разбра, че му е слагала рога повече от половин година. Любовникът на Мария е силен, мускулест и черноок мачо от фитнес центъра на парк хотел "Москва", където Мария тренира няколко пъти седмично.

[caption id="attachment_325153" align="alignright" width="300"]Мария Ами сега?! Какво ще прави Мария без парите на милионера Гущеров?![/caption]

Двамата се залюбили преди повече от шест месеца като бързо преместили "тренировките" от фитнеса в апартамента на мачото, който се намира в квартал "Изток", съобщава вестник "Уикенд". Мария правела всевъзможни чалъми, за да избяга от охраната си за няколко часа и се срещала с изгората си в дома му.

Това удоволствие обаче ще й струва повече, отколкото е предполагала, защото Християн Гущеров не само е решил да прекрати отношенията им, но и да спре кранчето с парите, разбира се.

"Кучка! Какво си е мислила - че няма да разбера ли?! Че ще ме прави на идиот цял живот, докато оправя онзи бедняк под носа ми?! Прави са били като ми говореха за нея още в началото, но аз й вярвах. Ама и каква актриса е само. Но вече край!", бесен крещял Християн Гущеров пред свои верни авери, разкриха те.

А колкото до самата Мария, Християн Гущеров й заявил в очите, че може да е красива и хитра, но е пропаднала жена, която освен всичко друго, вече е и бедна.

"Парите ти ги няма вече! Свърши се! Сама си гледай детето, сама си плащай скъпите клипове и сама се издържай! Ако искаш, издържай и любовника си - да ви видя как ще живуркате на квартира. Да не те виждам повече", казал бизнесменът на Мария и то не в очите, а по телефона, научи Kliuki.bg.

Запознати обаче твърдят, че Християн Гущеров е силно наранен, защото още обичал Мария. Ядът му е огромен, а тя не спирала да го моли за прошка и да плаче с крокодилски сълзи. Дали обаче ще успее да го залъже отново така, че да го върне при себе си?!