Маги Халваджиян и Слави пак наточиха секирите

Войната между Маги Халваджиян и Слави Трифонов доби чутовни размери. Двамата известни мъже не могат да се дишат от години. Гологлавият шоумен обвинява Магърдич в в плагиатство и кражба, арменеца също не му остава длъжен. И до днес двамата шоумени продължават да си разменят удари под кръста.

Последното изригване на дългокосия продуцент е заради кастинга на „България търси талант”. „Какъв рейтинг има този проект? Нашите талантливи победители в Х фактор се реализират и имат музикална кариера, а тези от продуцираното от Слави шоу къде отиват”, не мирясвал Маги Халваджиян, пише Блясък. Припомняме, че сега върви избор за даровити участници в "България търси таланти”. Именно то предизвика взрив от негодувание у опонента на гологлавия водещ на „Шоуто на Слави”.

„Това предаване ли е”, не спирал да се присмива Маги. „Дори аз, който съм в този бизнес не помня името на първия, пък и следващия след него победител, какво остава за хората. А къде отидоха призьорите на „България търси талант”, имат ли изобщо някаква кариера в музиката или шоубизнеса”, не спирал да нарежда дългокосия арменец.

[caption id="attachment_336278" align="alignright" width="300"]Маги Халваджиян и Слави са във война Маги Халваджиян и Слави са във война[/caption]

Думите му буквално сразили Слави и той подскочил като ужилен, щом му донесли какви ги е къдрил дългокосия продуцент. Той не само побеснял, ами се заканил да извади на показ малко известни пикантерии около продуцираните от Маги Халваджиян телевизионни проекти. „Забрави ли, когато провеждахме кастинг за екранна половинка на г-н Андреев. Дойдоха много талантливи деца. Открихме детето чудо Крисия, която прослави България отвъд границата.

Тя донесе такъв голям подарък за страната ни- второ място на детската Евровизия. Уникалната певица накара всички, не само у нас да заговорят за нея и за страната ни”, връща лентата назад Слави. И продължава, че „гражданина с арменски произход” се опитал да „цапардоса” идеята му, като сътворил „Големите надежди”. „Той като продуцент има право на това, но какво направи с нея? Както и с останалите си творения, като „Мюзик айдъл”, „Стар академи”, „Х фактор”. Друг е въпроса дали са успешни.

Е, аз казвам, че не са кой знае с какъв висок рейтинг”, не спирал да сече Слави Трифонов. Битката между двамата се очертава да гори още дълго. Според екипа на Дългия той здравата се жегнал от злобните думи на Маги Халваджият и се заканил да мъсти на дългокосия си конкурент.