Коцето е лъгал най-нагло, че е верен и любящ съпруг на красивата Надя!

Красивата съпруга на Константин - Надя е съсипана след жестокото разкритие, което направи за мъжа си. Русокоската, дарила Коцето с прекрасната им дъщеричка Мариана, научи преди броени дни за изневярата на благоверния си.

Оказа се, че уж верният певец върти любов с кръшна танцьорка от столичен нощен клуб. Това разкриха близки до Константин като приложиха и нагледни снимки с новата му.

[caption id="attachment_335201" align="alignright" width="300"]Коцето Коцето от месеци слага рога на Надя с танцьорката Десана[/caption]

Мацката, разбира семейството на Коцето и Надя, е лудо влюбена в певеца и не се свени да го признае публично в социалната мрежа Фейсбук. Името на момичето е Десана Спасова, а псевдонимът, който сама си е избрала, е Черната роза - взаимстван от първия хит на любимия й.

Свидетели разкриват, че вече няколко месеца Коцето и Десана са постоянно заедно, докато певецът уж се води на работа по участия. "Как става така, че Черната роза нон-стоп е там, където пее Константин, а когато той няма нощни ангажименти, ходи в клуба, където Десана танцува. С очите си сме ги виждали как пият и се натискат по сепаретата, и изглеждат наистина влюбени. Да не говорим колко пъти си тръгват заедно, но не в различни посоки, а към известен столичен хотел, в който явно е любовната им квартира", разказват източниците.

[caption id="attachment_335202" align="aligncenter" width="300"]Коцето и Десана са заедно почти през вечер Коцето и Десана са заедно почти през вечер[/caption]

Обичаща и вярваща на съпруга си, хубавата Надя не подозирала нищо доскоро, когато лично видяла снимките на благоверния си и новата му, а и научила пикантни подробности от общи познати, разбра Kliuki.bg.

[caption id="attachment_335203" align="aligncenter" width="225"]Десана публично призна голямата си любов към певеца във Фейсбук Десана публично призна голямата си любов към певеца във Фейсбук[/caption]

Към днешна дата отношенията на Надя и Коцето са силно обтегнати, а блондинката сериозно обмисляла да подаде молба за развод - въпреки клетвите на Константин, че Десана Спасова му е само приятелка и помежду им не се било случило абсолютно нищо.

[caption id="attachment_335204" align="aligncenter" width="225"]Кръшната танцьорка разби брака и семейството на Константин Кръшната танцьорка разби брака и семейството на Константин[/caption]

"Няма какво да се лъжем. Ако изобщо някой вярваше на Коцето, то това бе Надя. И уличните кучета в София знаят какъв характер има и колко е шавлив, при това още от връзката си с Райна, която обожаваше. Просто той не може да си държи панталоните закопчани и това е. Само че с тези навици семейство трудно се задържа", коментират очевидци, предричащи скорошния официален развод на Коцето и Надя.