Тя стриктно пази тайната къде е. Нито дестинацията, нито компанията й са известни в момента. Зарадва почитателите си с няколко секси снимки, на които виждаме, че  е в перфектна форма – нито много слаба, нито дебела.

Тя се осмели да се пусне дори по бански, което означава, че битката с килограмите е спечелена на този етап. Певицата се вози на луксозна яхта. Отслабването й привлича мъжките погледи. Под снимките заваляха коментари.

Мнозина от почитателите подозират, че е отседнала на гръцки остров. Не спират да я питат къде е, но  тя не дава отговор.

За никого не е тайна, че чаровната изпълнителка е в постоянна битка с килограмите, След като роди второто си дете, Деси изпусна нещата от контрол. Така и не можа да си върне старите килограми. Блондинката била дълго време на ръба на отчаянието. След две години неуспешни опити тя просто се отказа да се снима. 40-годишната звезда отказвала да се погледне в огледалото. Тя бе подгонила 90 килограма, а това със страшна сила заличава имиджа й на миньонче, с който от край време е свикнала. Била ужасно комплексирана.

Източник: blitz.bg