Водещият е сринат със земята!

Гавата на един от най-платените водещи у нас Ники Кънчев е на път да се търкулне, заради скандално разкритие, което тези дни разтресе страната. За никого не е тайна, че Кънчев е подложен на огромен стрес покрай работата си в радиото и тежките тричасови лайфове на двата риалити формата Вип Брадър и Биг Брадър ол Старс.

Трудът му е тежък, отговорността огромна, но явно психиката на Кънчев не е в състояние да се справи с всичко. Не и сама. Затова водещият прибегнал до разпространения начин за бягство от стреса, а именно огнената течност, съобщава вестник "Всеки ден".

niki-kanchevИ преди Никито честичко е надигал чашката, но тази година навикът му минал нормалните граници. Хора от екипа на Биг Брадър разкрили с нескрито притеснение, че Кънчев пие по време на ефир. Той едва дочаквал рекламите, за да обърне на екс по едно голямо, а понякога стигал и до две.

Така до края на всяко предаване в организма му влизали минимум 400 грама уиски, което му било любимо. Самото лице на водещия потвърждава думите на очевидците - торбичките под очите му стават все по-изразени, а кожата му е отпусната и подпухнала.

Продуцентите на шоуто сериозно обмисляли варианта да се разделят с него през идния сезон и да наемат нов водещ, който хем да изглежда далеч по-лицеприятно от Кънчев, хем да вдигне и позападналия им рейтинг.