Само на метри от мечтаното щастие и богатство, Мария не вярва на ушите си!

Черни дни настъпиха за Мария - позната повече като Мара Отварачката. Щастието й рухна само на метри от финала, когато тя вече предусещаше вкуса на властта и парите. Все благинки, които щеше да получи от предстоящата си сватба с Християн Гущеров - наследник на мултимилионера Добромир Гущеров. Неблагоразумието или по-точно казано безмерната глупост на Мария обаче, доведоха до жесток разрив с бъдещия тъст.

Който реши да отмени сватбата, или най-малкото да не присъства на нея - това разкриха близки до певицата източници, свидетели на нервните й кризи от последните няколко дни. Причината за краха между Мария и източникът на така чаканото й богатство - Добромир Гущеров, е мястото на сватбата. Проблемът обаче е далеч по-сериозен в очите на бизнесмена.

[caption id="attachment_330332" align="alignright" width="300"]Мария Мария в жесток конфликт с ухажвания от нея свекър[/caption]

Добромир Гущеров бил категоричен, че иска синът му да се ожени във Виена и дори обещал да поеме всички разноски на гостите му от България. Всичко, което е необходимо, само и само сватбата им да не става достояние на клюките в родната жълта преса. Е да, но Мария не искала и да чуе. Миньончето тропнало с крак, категорично, че иска да се бракува в столицата, за да може сватбата й да бъде събитието на годината и да получи широк отзвук във всички медии. Мнение - напълно различно с това на стария Гущеров.

Християн Гущеров в един момент се оказал между чука и наковалнята, но бил склонен да защити и одобри повече решението на баща си, тъй като също не копнеел да е в центъра на вниманието и в устите на хората месеци наред. За сметка на това Мария давала мило и драго отново да цъфне по корици на списания и първи страници на вестници, пък било то и от "жълто-кафявите".

"Това дойде в повече на Добромир Гущеров, който е сериозен човек и повече от всичко мрази подобни стойки и чупки като на кандидат-снаха му. Той постави категорично условие, ако щете го наречете и ултиматум, на Мария и Християн Гущеров - или ще се венчаят във Виена, или да забравят, че ще им помогне за сватбата. Заяви им, че дори няма да присъства на нея, което се стовари като гръм върху сина му, а и върху Мария. Всички знаят как се опитва да угажда на свекър си", разкриват близки до звездната двойка.

Както и да го погледнем обаче, в момента Мария се намира в задънена улица - от една страна е любовта и зестрата на Добромир Гущеров, а от друга славата и рейтингът у нас. Кое ще надделее, със сигурност предстои да разберем скоро.