Бен Афлек е пред развод - това е новината, която се завъртя в световната преса тези дни.

Разбира се, много от феновете му не вярват, че след толкова години любов и три деца с Дженифър Гарднър може да сложат край на връзката си. Те се оказаха за мнозина сред най-дълго оцелялата двойка в бранша, имат три деца с имена - Виолет, Серафим и Самюел, които са и основната причина много техни близки да повярват, че Бен и Джен ще остареят заедно, но уви, както се пише и в изданието "Лайфстайл".

[caption id="attachment_340494" align="alignright" width="225"]Дали е истина - Бен Афлек се развежда? Дали е истина - Бен Афлек се развежда?[/caption]

Чаровната Дженифър отпразнува рождения си ден сама, с приятели и в компанията на малкия си син Самюел, докато през това време  Бен Афлек беше заснет сам без да носи венчалния си пръстен, по принцип той винаги го носи. Затова плъзна слухът, че двойката ще се раздели скоро. Много хора пък смятат, че с буйния си характер Бен Афлек и със своите увлечения към алкохола, хазарта и други прегрешения отдавна е разочаровал Дженифър Гарднър и тя вече не му вярва, любовта им си е отишла.

[caption id="attachment_340495" align="alignleft" width="300"]След години любов и три деца, могат ли Дженифър Гарднър и Бен Афлек да си кажат Край ! След години любов и три деца, могат ли Дженифър Гарднър и Бен Афлек да си кажат - Край ![/caption]

И все пак официално те двамата още са заедно. Те са сред най-успешните светски знаменитости в Холивуд и по света имат множество касови филми, награди и признания. А и освен това дали ще са заедно или не, това ще е поредната звездна двойка, която ще сложи край на своето съвместно съжителство, но за тези хора, това е напълно нормално, а и те имат признанието на милиони хора, с кого ще живеят е вече без значение. Жалко само за онези, които смятаха, че са прекрасна и красива двойка, но в живота явно няма нищо вечно, счита Клюки.бг.