Алисия вече окончателно изтри от живота си Ники Михайлов!

Край! Приказката между Алисия и Ники Михайлов приключи и то по възможно най-неприятния начин, със скандал. Самата певица призна за раздялата си с вратаря като не крие огромната си болка и огорчение от това, което той й причини.

Всички са в шок, след като стана ясна причината за краха на една от най-обичаните двойки у нас, а именно наглата изневяра на Ники Михайлов, разкрита лично от Алисия. Синът на Боби Михайлов бил заловен от любимата си, докато канел девойки в дома си в Турция преди около месец, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_335293" align="alignright" width="300"]Алисия Алисия не иска повече да търпи изневерите на Ники Михайлов[/caption]

"Алисия искаше да изненада Ники и не го предупреди, че ще му гостува. Тя просто замина за Турция, но това, което завари там, я срина. Ники Михайлов тъкмо се готвел за палава нощ в компанията на няколко свои приятели и три непознати мадами. Една от които е и новата му любовница", това разказаха близки приятелки на Алисия.

Реакцията на певицата била страшна, тя вдигнала невъобразим скандал на вратаря, който просто нямало как да се защити - истината била пред очите на половинката му. "Алисия и друг път е страдала от изневерите на Ники, но този път й дойде в повече, защото вярваше, че той се е променил. Това не стана, а тя е категорична, че всичко между тях е приключило завинаги. Каза, че не може и не иска да дава повече шансове на този човек", разкриват дружките й.

Както вчера стана ясно, нито Алисия, нито Ники Михайлов отбелязаха празника на влюбените Свети Валентин в официалните си страници в социалната мрежа. За разлика от предишните години, когато двамата се надпреварваха да изливат чувствата си един към друг пред очите на всички, то вчера такова нещо не се случи.

Както Алисия, така и Ники Михайлов напълно игнорираха празника, което само по себе си потвърди и думите на приятелките й. "Как посмя да го направи пак?! Не искам да го виждам, нито да чувам името му повече. Бях дотук, писна ми!", са последните думи на Алисия след това, което й причини Ники Михайлов.

Очаква се сега наранената певица да запълни празнината в сърцето си с нова любов, а тепърва ще разберем кой ще бъде новият щастливец.