Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин втрещиха приятелите и близките си, но това, което решиха, е окончателно!

Сплотеното семейство на Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева хвърли истинска бомба с неочакваното си, но категорично решение, което остави с отворени усти приятелите и близките им. Двамата обявиха официално, че се готвят да напуснат родината, тъй като за нищо на света няма да позволят малката им дъщеря София да живее в България.

"Кълна се, че София няма да прекара живота си тук. Ще направя и невъзможното, но това момиче ще се развива, ще учи и ще гради бъдещето си в чужбина. У нас всичко умира, хората са все по-тъжни и озлобени, а нещата стават все по-зле. Няма живот в тази държава, затова решението ми е окончателно", заяви чаровната Алекс Сърчаджиева, която и преди е признавала, че би дала всичко, за да се махне от страната, която само я ограбва.

[caption id="attachment_337833" align="alignright" width="300"]Иван Ласкин Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева натъжиха близките си, но са твърдо решени къде да продължат живота си[/caption]

При все, че малката и сладка София е смисълът на живота, както за Алекс Сърчаджиева, така и за Иван Ласкин, съвсем нормално е семейството да има намерение да емигрира заедно. "Не искам да се отделям от Софи и така е било винаги. Да, работя много и имам куп ангажименти, но взимам от съня си, не и от времето с детето си. На нея посвещавам всяка една свободна минута, защото тя е смисълът на всичко", споделя Алекс Сърчаджиева.

Половинката й, устатият Иван Ласкин напълно я подкрепял в решенията и на свой ред е категоричен, че в държавата отдавна има целенасочен геноцид спрямо умните и интелигентни хора.

Не случайно той често пъти избухва с яростни и иронични коментари по адрес на голяма част от т.нар. ни светски личности като най-големият трън в очите му е плеймейтката Николета Лозанова, гледаща сама на себе си като на един вид национално богатство, но... без никакво покритие.

"Не искам София да расте под влиянието на разни тъпоглави маймуни, които да определят критериите й за добро, лошо, красиво или грозно. Затова съм твърдо зад Алекс и каквото и да направим, ще го направим заедно, с ясното съзнание за бъдещето", шашнал близките си и Иван Ласкин.