Ани Салич се събра с бившия си съпруг Бранко Салич

Телевизионерката и бившия телевизионен продуцент са заровили томахавките. Дори вече се следват в социалните мрежи.

Но не, водещата няма никакво намерение да продължи житейския си път с екс съпруга си. Тя и сърбина са се събрали заедно заради рождения ден на сина им Лазар, който навърши четвърт век.

Момчето завърши в престижен холандски университет и се върна в България, за да упражнява професията си-компютърни технологии.

Сестра му Хана скоро ще е абитуриентка и вероятно ще последва пътя на батко си, да следва в университет в Европа.

Животът на Бранко Салич обаче бе серия от провали, след като преди шест години официално се разведе с Ани.

Той почти фалира бизнеса си, загуби майка си и двете си кучета, по които още страда. Сериозни стомашни проблеми на няколко пъти го вкарват в болница.

Сърбинът преди време продуцираше едни от най-известните предавания по медиите, сега почти напълно е фалирал бизнеса си. Дори се принудил това лято да се цани като общ работник на приключенското шоу „Игри на волята“.

И докато животът и бизнеса му здраво зациклиха, при Ани Салич нещата са във възход. Журналистката от две години живее на семейни начала с бившия главен прокурор Сотир Цацаров.

Тя  и висшият магистрат обитават луксозно жилище в столицата, което Цацаров закупи преди две години за главоломните 620 бона.

Той се разведе със съпругата си след 31 годишен брак, като двамата имат дъщеря Диана, също правист по образование. Ани и Сотир редовно пътешестват по света, но предпочитат да са извън прожекторите.

Източник: Crimesbg.com