Нещо се случва с поп певицата Мария Илиева

Изпълнителката има две деца от двама мъже. Мнозина подозират, че и любовта й с таткото на момиченцето й-Александър Междуречки,вече е в миналото.

Певицата не е потвърдила официално раздялата с втория си мъж, но слуховете не спират да твърдят противното. Визията на Мария Илиева също говори за някакви трусове в житието-битието й.

Свърши ли приказката с Междуречки: Мария Илиева неузнаваема!(Фото)

Певицата изненада почитателите си с нова фотосесия. На нея тя се появи много слаба, секси и в перфектна форма. Въпреки че е майка на две деца, Илиева изглежда невероятно.

Пред обектива поп дивата позира в черна, плътно прилепнала по тялото й рокля и щедро деколте. Но нейните фенове се тревожат, че тя е отслабнала драстично.

Всичките й гаджета, както и двамата мъже, от които са децата й, са доста по-малки от 45 годишната „болярка“.

Но наскоро поп  дивата се появи в предаването „Преди обед“ в компанията на нов мъж, с очила. Това бе Явор Антонов, известен в ивент бизнеса, като най-добрия. Двамата са партньори във фирма, която е специализирана в организиране на събития. Но освен че са партньори в това бизнес занимание, те се показаха и опасно близки. Което засили подозренията, че приказката й с Междуречки свърши и на хоризонта се задава нов мъж, към която Мария Илиева изпитва силна тръпка.