Докато Асен Блатечки върти луда любов с последното му гадже Елеонора Янакиева, приказката на Диляна Попова с ресторантьора Лъчезар Захариев свършва

Двамата са заедно повече от две години и за него манекенката и актриса казва, че сега разбрала какво е това мъж да те обгрижва като принцеса. Само че сега красавицата май се разделя с богаташа.

Е, колкото и да им се иска на хейтърите това не е окончателно, а само временно. Защото синеочката от Гулянци заминава за „Островът на стоте гривни“. Така ще се казва и новото риалити на Би Ти Ви, което тя ще води заедно с актьора Александър Сано.

Двамата ще заминат за далечната екзотична дестинация, където ще се снима предаването.В състезанието ще вземат участие 30 състезатели. Те ще бъдат далеч от цивилизацията и ще показват умението си да оцеляват в суровите условия на дивата природа.

Играчите ще имат възможност да създават общества със собствени правила, като единственото им богатство ще е гривната на ръката им.

Александър Сано и Диляна Попова ще са неотлъчно до тях, като ще показват пътя на състезателите, както и трудностите, които ще преодолеят при тяхното оцеляване. Победителят ще грабне 300 бона, което е най-голямата награда, давана досега в подобни риалити формати.

Затова Диляна ще се раздели с Лъчезар и няма да прекара с него лятото на къмпинг „Перла“, където той държи хитова кръчма.

Източник: Хотарена, Crimesbg.com