Деси Цонева е разделена с мъжа си

И то навръх годишнината им. В момента бившата репортерка се намира извън България и не се знае заради какви дела  е там. Или е отпрашила на кратък релакс?!

Само че, още преди злобарите да злорадстват, щерката на покойния Митко Цонева отправи в мрежата посланието си към любимия.

„Честита годишнина, скъпи. Нямам търпение да се прибера в България и да те нагушкам“, обясни се в любов лудетината в нета.

Днес семейството има годишнина и прави цели четири години, когато официално станаха съпруг и съпруга. Деси Цонева е омъжена за мастития издател Явор Стефанов.По време на церемонията им тя бе бременна с дъщеричката им Бианка-Димана.

И за двамата това е втори брак. Издателят има две пораснали дъщери от първото си венчило, а Деси Цонева син от Янчо Таков.

Деси Цонева е с 19 лета по-млада от бизнесмена. Двамата се запознали случайно, в обща компания на гръцкото море.

„След смъртта на татко бях изпаднала в депресия. Мама ме покани на почивка с абсолютно нова компания, имахме нужда да се отърсим от тъгата по татко. Там се срещнах с Явор. Той ме заговори и на третия поглед бях негова. След вечерята ме хвана за ръката и оттогава не сме се пускали“, връща назад лентата със запознанството с любимия й съпруг Деси Цонева.