Мара Отварачката май се оглежда за нов шаран

Парите на съпруг номер три май свършват и пенсионираната чалгарка е решена да си търси нов. Доскоро лихварят Миро пръскаше луди каймета по ненаситната старозагорка, за да задоволява капризите й. Не е тайна, че Мария винаги обича да се фраска с луксозните придобивки, които й осигуряват мъжете, с които е била или е женена.

За нея българските курорти бяха само за простосмъртни, поне докато все още бе женена за богаташа Християн Гущеров.Пухкавият бизнесмен обаче се осъзна навреме, пък и Мария не успя да си подпечата място като вечната съпруга, като му роди наследник. И много скоро любовта им се разсъхна и Мара безславно напусна сараите на Гущерови.Сега там се разпорежда нейната заместничка Светлана, която успя да си закове статута не с едно, а цели с три наследници на милионерския клан.

При лихваря Мирослав не се налага на Мария да ражда, защото той също има деца от предишната си връзка.Само че, за зла беда, не е толкова финансово мастит както предшественика му и съпруг номер две Хриси Гущеров.

След като се нащрака в един или два курорта в чужбина и според слуховете не за ВИП-ове, сега Мара и мъжа й почиваха на родното Черноморие.

На всичкото отгоре Мара Отварачката бе щракната да пори софийските улици с джип втора ръка. И от лъскавите возила, с които доскоро се фукаше миньончето, няма и помен. Това още повече доляло вода във воденицата на недоволството й, заради което чалгарката не спирала да беснее.